ALTRES EXCURSIONS

Podeu descarregar en format pdf les fitxes d’els itineraris senyalitzats de rutes des de Tavertet.


TAVERTET – L’AVENC – COLLET DE RAJOLS – COLLET DE LA FINESTRICA – MONTEIS – TAVERTET

Aquesta ruta en el seu inici voreja la cinglera fins arribar a la masia de l’Avenc, si ha plogut els torrents de l’Abeurador i de l’Avellanosa fan que els salts de l’Avenc siguin espectaculars. Al arribar a la masia de l’Avenc el camí s’enfila fins a la Roca Llarga, des de on si el dia es clar podreu gaudir d’unes vistes increïbles, des de aquí el camí segueix cap el Puig de Cortils el punt més alt de Tavertet per seguir la carena entre pastures fins al Collet de Rajols, segueix fins el Collet de la Finestrica i retorna a Tavertet pels plans de Monteis.


CARRETERA DE L’ESQUIROL – TRESSERRES – SOBIRANES – Sant MIQUEL DE SOREROLS

S. MIQUEL DE SOREROLS
Aquesta ruta comença a la carretera de L’Esquirol a Tavertet als plans de Can Codina (aproximadament km 4,4) on deixarem els cotxes i ens portarà fins a l’Església romànica de Sant Miquel de Sorerols.

 


TAVERTET – DEPURADORA – PONT VELL – MOLÍ-BERNAT – SALT DEL MOLÍ – POLIESPORTIU

Salt del Molí-bernatAquesta ruta comença al pàrquing que hi ha a l’entrada del poble o al carrer de Sorerols i ens portarà fins al Molí-bernat, de tornada pujarem pel cingle fins a coincidir amb el camí de la Miradora a frec del Poliesportiu.
La durada de l’itinerari és d’unes 2 hores, i la seva dificultat mitjana, cal portar calçat adequat, ja que hi ha trossos del camí que poden estar relliscosos.

TORNAR